Børn kan egentlig være meget nemme at underholde. De har ofte en vild fantasi og selv små sprækker mellem fliserne på gaden kan blive til en lille leg for den unge, når de ihærdigt hopper hen over dem. Men hvorfor ikke gøre en ekstra indsats her til sommer og gøre sommerferien rigtig god til de små? Læs med her og få gode råd til hvordan du griber det an.

Sjove vandlege

I de seneste par år har vi kunnet nyde nogle dejligt varme somre i Danmark og der er ingen grund til, at det ikke skal blive lige så varmt i år. I sådan noget vejr er vandlege altid ekstra sjove og der er mange måder at skabe sådan nogle på.

Nogle gode vandpistoler kan altid skabe en masse sjov og ballade blandt børnene, men har du overvejet også at anskaffe dig et misioo boldbassin? Med et misioo boldbassin kan de helt små børn, som endnu ikke kan rende rundt med vandpistoler, også få lov til at plaske rundt i lidt vand og blive køligt ned i det varme vejr.

Et misioo boldbassin tilbyder samtidig en sikker løsning for dig, som gerne vil have den helt lille til at være med ude i haven og samtidig være begrænset til et mindre område, så du altid er sikker på, hvor de er henne. Du kan købe et misioo boldbassin på https://www.boernenettet.dk/misioo-boldbassin/.

Skru op for familiehyggen

Vi har sjældent tid til den helt store familiehygge i hverdagen, hvor job og lignende tager for meget af vores tid og opmærksomhed. Så hvorfor ikke udnytte den dejlige sommerferie?

Tag på nogle lidt længere køreture eller cykelture. Tag ud på æblerov med ungerne og tag bagefter hjem og lav en æblekage sammen. Eller sæt jer udenfor i græsset og skab blomsterkranse og lignende. Der er masser af muligheder for familiehygge i sommeren.